Ritmeesterlaan 24 3903 XG Veenendaal te koop

Redactie Leersumnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Leersum en de omgeving van Leersum. Zoek de ideale woning in Leersum.

Meer informatie over Ritmeesterlaan 24 3903 XG Veenendaal 

De woning aan de Ritmeesterlaan 24 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is Prijs op aanvraag.

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 133 m² en staat op een perceel van 252 m². Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Ritmeesterlaan 24 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Leersum en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Ritmeesterlaan 24

Postcode en woonplaats

3903 XG Veenendaal

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

252 m²

Aantal kamers

4

Vraagprijs

Prijs op aanvraag

Interesse in Ritmeesterlaan 24 3903 XG Veenendaal

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Kinneging & Heijer Makelaardij o/z B.V.. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Ritmeesterlaan 24.

Ben je op zoek naar een makelaar in Leersum, bekijk dan zeker even deze makelaars in Leersum.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Leersum te koop
  2. Ritmeesterlaan 24 3903 XG Veenendaal