van Reedeweg 97 3927 BT Renswoude te koop

Redactie Leersumnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Leersum en de omgeving van Leersum. Zoek de ideale woning in Leersum.

Meer informatie over van Reedeweg 97 3927 BT Renswoude 

De woning aan de van Reedeweg 97 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 349.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 76 m² en staat op een perceel van . Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Heerlijke plek - alles gelijkvloers - nabij het centrum

De advertentie van de woning aan de van Reedeweg 97 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Leersum en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken van Reedeweg 97

Postcode en woonplaats

3927 BT Renswoude

Woonoppervlakte

76 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 349.000 k.k.

Interesse in van Reedeweg 97 3927 BT Renswoude

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Ab Gaasbeek Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan van Reedeweg 97.

Ben je op zoek naar een makelaar in Leersum, bekijk dan zeker even deze makelaars in Leersum.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Leersum te koop
  2. van Reedeweg 97 3927 BT Renswoude