Bekijk de vacature Orderpicker avondploeg Olympia 22-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Orderpicker avondploeg

Wil je graag aan de slag als Orderpicker avondploeg in Veenendaal? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Orderpicker avondploeg. Het betreft een voor minimaal 25 uur met een minimaal salaris van 2253 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Orderpicker avondploeg te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Orderpicker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

25 – 25 uur

Salaris

2253 – 2253 euro

Solliciteren op de functie van Orderpicker avondploeg

Klinkt deze vacature als Orderpicker avondploeg voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres r.vanboggelen@werk.olympia.nl en telefoonnummer Ricardo van Boggelen. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Orderpicker avondploeg tot Ricardo van Boggelen Ricardo van Boggelen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Orderpicker avondploeg Olympia 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures