Bekijk de vacature Buschauffeur Qbuzz Randstad 27-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Buschauffeur Qbuzz

Wil je graag aan de slag als Buschauffeur Qbuzz in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Buschauffeur Qbuzz. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 22 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Buschauffeur Qbuzz te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Buschauffeur

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Personen vervoer

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

22 – 22 euro

Solliciteren op de functie van Buschauffeur Qbuzz

Klinkt deze vacature als Buschauffeur Qbuzz voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres wilfred.silvis@nl.randstad.com en telefoonnummer 611532062. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Buschauffeur Qbuzz tot Wilfred Silvis Wilfred Silvis.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Buschauffeur Qbuzz Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures