Bekijk de vacature Teamleider Productie WerkTalent 24-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Teamleider Productie

Wil je graag aan de slag als Teamleider Productie in Ede? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Teamleider Productie. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 3200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Teamleider Productie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Teamleider Productie

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

3200 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van Teamleider Productie

Klinkt deze vacature als Teamleider Productie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres robmarks@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31645124850. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Teamleider Productie tot Rob Marks Rob Marks.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Teamleider Productie WerkTalent 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures