Bekijk de vacature Teamleider bakkerij van nes + plaisier 16-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Teamleider bakkerij

Wil je graag aan de slag als Teamleider bakkerij in Ridderkerk? Bekijk dan snel deze vacature.

van nes + plaisier is op zoek naar een Teamleider bakkerij. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Teamleider bakkerij te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Bakkerij

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

FMCG

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

2800 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van Teamleider bakkerij

Klinkt deze vacature als Teamleider bakkerij voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot van nes + plaisier. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@vannesenplaisier.nl en telefoonnummer 31682664881. De website van Unknown is https://www.vannesenplaisier.nl. Je kan je voor deze vacature als Teamleider bakkerij tot Recruitment -.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Teamleider bakkerij van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures