Bekijk de vacature Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm) Info Support 16-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm)

Wil je graag aan de slag als Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Info Support is op zoek naar een Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm). Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Scala Developer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

ICT

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm)

Klinkt deze vacature als Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Info Support. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Software Development: Scala Code Quality Metrics (Multi Paradigm) Info Support 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures