Bekijk de vacature Schadehersteller van nes + plaisier 23-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Schadehersteller

Wil je graag aan de slag als Schadehersteller in Ridderkerk? Bekijk dan snel deze vacature.

van nes + plaisier is op zoek naar een Schadehersteller. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Schadehersteller te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Schadehersteller

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Automotive

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

2700 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Schadehersteller

Klinkt deze vacature als Schadehersteller voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot van nes + plaisier. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@vannesenplaisier.nl en telefoonnummer 31682653335. De website van Unknown is https://www.vannesenplaisier.nl. Je kan je voor deze vacature als Schadehersteller tot Recruitment -.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Schadehersteller van nes + plaisier 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures