Bekijk de vacature Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend) Kamphorst Personeel 29-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend)

Wil je graag aan de slag als Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend). Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Sales Support Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Zakelijke dienstverlening

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend)

Klinkt deze vacature als Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nijkerk@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Sales Support Medewerker (Export / Italiaans sprekend) Kamphorst Personeel 29-05-2024

Bekijk nog meer vacatures