Bekijk de vacature Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week WerkTalent 21-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week

Wil je graag aan de slag als Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week in Ede? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 2400 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Administratief Medewerker Receptionist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

16 – 40 uur

Salaris

2400 – 2600 euro

Solliciteren op de functie van Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week

Klinkt deze vacature als Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres robmarks@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31645124850. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week tot Rob Marks Rob Marks.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Receptioniste / Administratief Medewerker 24 uur per week WerkTalent 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures