Bekijk de vacature Productiemedewerker WerkTalent 25-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Productiemedewerker

Wil je graag aan de slag als Productiemedewerker in Ede? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Productiemedewerker. Het betreft een voor minimaal 4 uur met een minimaal salaris van 2300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Productiemedewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productiemedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

4 – 40 uur

Salaris

2300 – 2715 euro

Solliciteren op de functie van Productiemedewerker

Klinkt deze vacature als Productiemedewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 24-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres markvansteden@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31645854655. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Productiemedewerker tot Mark van Steden Mark van Steden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Productiemedewerker WerkTalent 25-05-2024

Bekijk nog meer vacatures