Bekijk de vacature Poedercoater/Spuiter WerkTalent 17-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Poedercoater/Spuiter

Wil je graag aan de slag als Poedercoater/Spuiter in Ede? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Poedercoater/Spuiter. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Poedercoater/Spuiter te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Autospuiter

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

38 – 40 uur

Salaris

2500 – 2800 euro

Solliciteren op de functie van Poedercoater/Spuiter

Klinkt deze vacature als Poedercoater/Spuiter voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres olivierrothuizen@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31657563895. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Poedercoater/Spuiter tot Olivier Rothuizen Olivier Rothuizen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Poedercoater/Spuiter WerkTalent 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures