Bekijk de vacature Plaatwerker / Lasser WerkTalent 25-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Plaatwerker / Lasser

Wil je graag aan de slag als Plaatwerker / Lasser in Ede? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Plaatwerker / Lasser. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Plaatwerker / Lasser te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Plaatwerker/lasser

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 3750 euro

Solliciteren op de functie van Plaatwerker / Lasser

Klinkt deze vacature als Plaatwerker / Lasser voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 24-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres robmarks@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31645124850. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Plaatwerker / Lasser tot Rob Marks Rob Marks.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Plaatwerker / Lasser WerkTalent 25-05-2024

Bekijk nog meer vacatures