Parklaan 17 3931 KK Woudenberg te koop

Redactie Leersumnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Leersum en de omgeving van Leersum. Zoek de ideale woning in Leersum.

Meer informatie over Parklaan 17 3931 KK Woudenberg 

De woning aan de Parklaan 17 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 725.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 172 m² en staat op een perceel van 696 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Unieke kans, levensloop bestendig familiehuis in groen Beaufort Park

De advertentie van de woning aan de Parklaan 17 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Leersum en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Parklaan 17

Postcode en woonplaats

3931 KK Woudenberg

Woonoppervlakte

172 m²

Perceeloppervlakte

696 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 725.000 k.k.

Interesse in Parklaan 17 3931 KK Woudenberg

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Blaauwendraad Makelaars Actief & Betrokken. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Parklaan 17.

Ben je op zoek naar een makelaar in Leersum, bekijk dan zeker even deze makelaars in Leersum.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Leersum te koop
  2. Parklaan 17 3931 KK Woudenberg