Bekijk de vacature Ontruimer / Verhuizer VNOM 22-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Ontruimer / Verhuizer

Wil je graag aan de slag als Ontruimer / Verhuizer in Rotterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een Ontruimer / Verhuizer. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2100 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Ontruimer / Verhuizer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verhuizer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2100 – 2100 euro

Solliciteren op de functie van Ontruimer / Verhuizer

Klinkt deze vacature als Ontruimer / Verhuizer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres kelvin.de.heer@vnom.nl en telefoonnummer 010 223 96 21. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als Ontruimer / Verhuizer tot De heer K. de Heer De heer K. de Heer.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Ontruimer / Verhuizer VNOM 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures