Bekijk de vacature Logistiek operator Pro Industry 16-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek operator

Wil je graag aan de slag als Logistiek operator in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Pro Industry is op zoek naar een Logistiek operator. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2374 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek operator te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

onbekend

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Industrie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2374 – 3250 euro

Solliciteren op de functie van Logistiek operator

Klinkt deze vacature als Logistiek operator voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Pro Industry. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres utrecht@pro-industry.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.pro-industry.nl/. Je kan je voor deze vacature als Logistiek operator tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Logistiek operator Pro Industry 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures