Bekijk de vacature Leerling Paneelbouwer VNOM 14-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Leerling Paneelbouwer

Wil je graag aan de slag als Leerling Paneelbouwer in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een Leerling Paneelbouwer. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Leerling Paneelbouwer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Maritiem Elektromonteur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2300 – 2300 euro

Solliciteren op de functie van Leerling Paneelbouwer

Klinkt deze vacature als Leerling Paneelbouwer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 13-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres bauke.bade@vnom.nl en telefoonnummer 030-3079262. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als Leerling Paneelbouwer tot De heer B. Bade De heer B. Bade.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Leerling Paneelbouwer VNOM 14-05-2024

Bekijk nog meer vacatures