Koningin-Emmalaan 36 3956 TA Leersum te koop

Redactie Leersumnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Leersum en de omgeving van Leersum. Zoek de ideale woning in Leersum.

Meer informatie over Koningin-Emmalaan 36 3956 TA Leersum 

De woning aan de Koningin-Emmalaan 36 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 750.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 172 m² en staat op een perceel van 227 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Koningin-Emmalaan 36 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Leersum en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Koningin-Emmalaan 36

Postcode en woonplaats

3956 TA Leersum

Woonoppervlakte

172 m²

Perceeloppervlakte

227 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 750.000 k.k.

Interesse in Koningin-Emmalaan 36 3956 TA Leersum

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor BROEKMAN & CALIS MAKELAARS. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Koningin-Emmalaan 36.

Ben je op zoek naar een makelaar in Leersum, bekijk dan zeker even deze makelaars in Leersum.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Leersum te koop
  2. Koningin-Emmalaan 36 3956 TA Leersum