Bekijk de vacature Junior accountmanager Tempo-Team 27-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Junior accountmanager

Wil je graag aan de slag als Junior accountmanager in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Junior accountmanager. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Junior accountmanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

ICT

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Junior accountmanager

Klinkt deze vacature als Junior accountmanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres regio.ede@tempo-team.nl en telefoonnummer 0342-418181. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Junior accountmanager tot Alheny, Shan en Carlijn Alheny, Shan en Carlijn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Junior accountmanager Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures