Bekijk de vacature Inkomensconsulent Maandag 16-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Inkomensconsulent

Wil je graag aan de slag als Inkomensconsulent in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Maandag is op zoek naar een Inkomensconsulent. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 3519 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Inkomensconsulent te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Inkomensconsulent

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

24 – 36 uur

Salaris

3519 – 5041 euro

Solliciteren op de functie van Inkomensconsulent

Klinkt deze vacature als Inkomensconsulent voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Maandag. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres vivian.swart@maandag.nl en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is https://www.maandag.nl. Je kan je voor deze vacature als Inkomensconsulent tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Inkomensconsulent Maandag 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures