Bekijk de vacature Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak AFAS 22-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak

Wil je graag aan de slag als Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

AFAS is op zoek naar een Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak. Het betreft een voor minimaal 20 uur met een minimaal salaris van 77 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

ICT

Contract uren

20 – 40 uur

Salaris

77 – 77 euro

Solliciteren op de functie van Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak

Klinkt deze vacature als Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot AFAS. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Facilitair Medewerker Schoonmaak - Facilitair Medewerker Schoonmaak tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Facilitair Medewerker Schoonmaak – Facilitair Medewerker Schoonmaak AFAS 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures