Bekijk de vacature Engineer Paneelbouw VNOM 14-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Engineer Paneelbouw

Wil je graag aan de slag als Engineer Paneelbouw in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een Engineer Paneelbouw. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Engineer Paneelbouw te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Barge Engineer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3200 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Engineer Paneelbouw

Klinkt deze vacature als Engineer Paneelbouw voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 13-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres bauke.bade@vnom.nl en telefoonnummer 030-3079262. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als Engineer Paneelbouw tot De heer B. Bade De heer B. Bade.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Engineer Paneelbouw VNOM 14-05-2024

Bekijk nog meer vacatures