Bekijk de vacature Azure Architect Cegeka Nederland 12-05-2024

Redactie Leersumnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leersum beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Azure Architect

Wil je graag aan de slag als Azure Architect in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Cegeka Nederland is op zoek naar een Azure Architect. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 5500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Azure Architect te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

It Architect

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Horeca

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

5500 – 6500 euro

Solliciteren op de functie van Azure Architect

Klinkt deze vacature als Azure Architect voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 11-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Cegeka Nederland. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Azure Architect tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leersum komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leersum, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leersum
  2. Azure Architect Cegeka Nederland 12-05-2024

Bekijk nog meer vacatures